PRO BOOSTER RUOKASARJA

Täysipainoinen täysravinto, kuten ProBooster, on turvallinen vaihtoehto optimaaliselle ruokinnalle: se sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravitsemukselliset elementit oikeassa suhteessa kaikissa eri elämänvaiheissa. ProBooster-tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon nykyaikaisen ihmisen kumppanina elävän koiran elämäntyyli ja ravitsemukselliset tarpeet unohtamatta koiran alkuperäistä suden ruokavaliolle soveltuvaa ruuansulatusjärjestelmää.

Oikeanlainen ravitsemus tukee koirasi hyvinvointia ja edistää siten myös pitkää ikää. Siksi ProBooster on turvallinen valinta parhaan ystäväsi päivittäiseksi ravinnoksi.
Tervetuloa kanssamme koiranruokinnan uudelle aikakaudelle!

1st Choice

Lupauksemme ylivertaisesta laadusta Sinun lemmikkisi hyvän terveyden, pitkäikäisyyden ja hyvinvoinnin puolesta.

Kanadalainen 1st Choice tarjoaa laajan valikoiman kissan-
ja koiranruokia jotka edistävät lemmikin optimaalista terveyttä koko heidän elämänsä ajan. Asiantuntijatiimimme on kehittänyt erittäin
tasapainotetut reseptit, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan
lemmikkisi tarpeisiin sen kasvun, aktiivisuustason, koon, fyysisen
kunnon ja yleisen terveyden mukaan.

Jokainen 1st Choice resepti:
Sisältä korkealaatuisia valmistusaineita: ilman maissia, vehnää, soijaa tai lihanjalostuksen sivutuotteita.On erittäin sulavaa;Sisältää vain luontaisia säilöntäaineita;Omaa ainutlaatuisen ja erittäin houkuttelevan luonnollisen maun;Auttaa puhdistamaan hampaita erityisesti suunnittelun nappulamuodon avulla;Vahvistaa vastustuskykyä;Tukee hyväkuntoista ja kiiltävää turkkia;Auttaa vähentämään ulosteen ja virtsan hajua!

KOIRANRUOKA SARJAT:

*BOOSTER

*PRO BUUSTER

*VALIO

*1ST CHOISE

*HAPPY DOG

*RACINELL

*RIVERWOOD

*OPTI LIFE

*NUTRO

*ARION